Συνταγή από τη vegan chef Δήμητρα Νίκα
Εκτέλεση:
Παίρνουμε 80-100gr egg-free omelett mix, ανακατεύουμε με 100ml γάλα σόγιας και 30ml νερό, προσθέτουμε 80 gr περίπου Berlin Bacon.
Προαιρετικά προσθέτουμε στο μείγμα μας, διάφορα φυτικά τυριά, τριμμένα για cheesy γεύση.
Σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι προσθέτουμε λίγο φυτικό βούτυρο ή ελαιόλαδο και σωτάρουμε ½ πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη, ρίχνουμε και το μείγμα μας και ψήνουμε.
Προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο αλάτι και πιπέρι κατά βούληση.
Μπορείτε να το απολαύσετε σαν πρωϊνό ή σαν γεύμα. Καλή σας όρεξη !