Συστατικά:
-80 g Revo καπνιστός σολομός
-2 τορτίγιες αλευριού 6″ ή 8″
-1 αβοκάντο
-150 γρ σπανάκι
-2-3 ντοματίνια
-1 κόκκινο τσίλι (κομμένο σε φέτες)
-¼ φλιτζανιού σχοινόπρασο κομμένο σε λεπτές φέτες
-2 κουταλιές της σούπας λάδι
-80 γρ vegan αυγά σε σκόνη
-220 ml νερό
-15 ml λάδι
Προετοιμασία:
1. Ετοιμάστε το μείγμα vegan αυγών.
2. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα λαδωμένο, προθερμασμένο, αντικολλητικό τηγάνι.
3. Μαγειρέψτε για περίπου 5 λεπτά, ανακατεύοντας απαλά, διπλώνοντας και χωρίζοντας.
4. Σε άλλο τηγάνι σοτάρουμε το σπανάκι.
5. Τοποθετήστε την τορτίγια στην επιφάνεια εργασίας σας και προσθέστε το σοταρισμένο σπανάκι, την ομελέτα, τις ντομάτες, το αβοκάντο, λίγο τσίλι, το σχοινόπρασο και τον καπνιστό σολομό Revo.
6. Τυλίξτε σφιχτά το burrito μέσα του μέχρι να τυλιχτεί πλήρως.
7. Απολαύστε το burrito !!!
Χρόνος προετοιμασίας: 20′