ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 35€
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 35€

Η εταιρεία

Στη Futurelife οραματιζόμαστε ένα μέλλον με ανθρώπους υγιείς, χαρούμενους, ευτυχισμένους, να ζουν σε αρμονία και ισορροπία με το φυσικό περιβάλλον.

Ξεκινάμε από τώρα αλλάζοντας πρώτα τους εαυτούς μας, τις συνήθειες μας, από τη διατροφή μας, την άσκηση, τις καταναλωτικές μας συνήθειες, τα προϊόντα που αγοράζουμε.

Μέσα από τη Futurelife ερχόμαστε να προσφέρουμε προϊόντα για υγιεινή διατροφή και χρηστικά προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον.

Παράλληλα, μοιραζόμαστε μαζί σας άρθρα για μια πιο υγιεινή ζωή, δράσεις που έχουν θετικό αποτύπωμα στο περιβάλλον αλλά και συνταγές γιατί μας αρέσει το καλό ποιοτικό φαγητό !

Δεν υπάρχει χρόνος για καθυστέρηση, ξεκινάμε τώρα για να δημιουργήσουμε το μέλλον που οραματιζόμαστε.

Η καλύτερη χρονική στιγμή να φυτέψεις ένα δέντρο είναι 20 χρόνια πριν. Η επόμενη καλύτερη στιγμή είναι τώρα. (Κινέζικη Παροιμία)

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Terra Vegane – Τhe strength is in the mix !

H Τerra Vegane παράγει από το 2013 εκλεκτά βιολογικά τρόφιμα με έμφαση στην άριστη διατροφική σύνθεση, συστατικά υψηλής ποιότητας χωρίς να θυσιάζεται η γεύση, η υφή ή η υγεία. Τα τρόφιμα τους είναι αναγνωρίσιμα, παρασκευάζονται εύκολα, συμπληρωματικά σε αγαπημένα φαγητά και εύκολα να αναμειχθούν σε μοντέρνες συνταγές για τη δημιουργία νέων αγαπημένα φαγητών.

 Στην Terra Vegane πιστεύουν ότι η δύναμη είναι στο μείγμα. 

Αναμειγνύουν την εμπειρία των ανθρώπων της στην κουζίνα, την περιέργεια τους στην μαγειρική, και την επιθυμία τους να κάνουν το κόσμο λίγο καλύτερο για όλους. 

Αναμειγνύουν την αντίληψη τους περί διατροφής, την ανάγκη για ακαταμάχητη γεύση, δημητριακά, φασόλια, σπόρους και αγάπη. 

Δημιουργούν τέλεια ισορροπημένα υποκατάστατα κρέατος, τυριού και αυγού, αφήνοντας τα ζώα έξω από το μείγμα.

Το Κτήμα της οικογένειας Λαμπροπούλου προμηθεύει από το 1999 την εγχώρια και τη διεθνή αγορά αγνά βιολογικά προϊόντα δικής τους παραγωγής και τυποποίησης.

Από τους πρώτους βιοκαλλιεργητές στην Ηλεία, η Αθανασία Λαμπροπούλου ασχολείται πάνω από 20 χρόνια με τις βιοκαλλιέργειες, παρακολουθώντας συνέχεια σεμινάρια και αποφασίζοντας ποια προϊόντα θα καλλιεργήσει με συνεχείς πειραματισμούς. Από αγροτική οικογένεια που μετράει γενιές πίσω, στράφηκε στη βιοκαλλιέργεια από ιδεολογία πιστεύοντας στην αξία των «καθαρών» τροφίμων, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζουν σε σχέση με τα συμβατικά καλλιεργούμενα τρόφιμα.

Οι πρακτικές που εφαρμόζονται είναι φιλικές προς το περιβάλλον και βάσει ευρωπαϊκών κανονισμών. Πιστοποιείται από την TUV AUSTRIA και διαθέτει ISO. Είναι οικογενειακή επιχείρηση με σεβασμό στον καταναλωτή.

Τhe Vegan Saucery. Made with plants from magic hands !

 Όπως λένε οι ίδιοι, δεν ξανα-ανακάλυψαν τον τροχό, απλά έκαναν vegan και εξευγένισαν τις πιο γευστικές σάλτσες και τις έκαναν ακόμα πιο γευστικές, καθώς θέλουν το vegan φαγητό να είναι διασκεδαστικό. Όποια και αν είναι η γευστική προτίμηση του κάθε καθενός, είτε είναι vegan-vegetarian, είτε δεν είναι, σίγουρα θα βρει κάποια αγαπημένη γεύση. Όποια από τις 8 διαφορετικές γεύσεις και αν διαλέξει κάποιος έχει και μία ξεχωριστή έκπληξη. Η ομάδα της The Vegan Saucery παράγει τις σάλτσες αυτές με πολύ αγάπη και χαρά και φυσικά μας προτρέπουν, αφού τις απολαύσουμε, να επαναχρησιμοποιήσουμε τα άδεια βαζάκια για αποθήκευση άλλων τροφίμων.

Στη BettaF!sh, η προτεραιότητά τους είναι η διατήρηση των ωκεανών. Αυτό το πετυχαίνουν με την οικοδόμηση μιας εντελώς νέας βιομηχανίας τροφών με ενισχυμένο αντίκτυπο με βάση τα φύκια. Το TU-NAH της Βettaf!sh έχει γεύση και μοιάζει ακριβώς με τον τόνο, αλλά είναι 100% φυτικής προέλευσης. Η ίδια η καλλιέργεια φυκιών είναι αναγεννητική και μια βιώσιμη εναλλακτική λύση στο ψάρεμα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας «θαλασσινά» χωρίς ενοχές.

Καλάθι

Σύνδεση

Δεν έχετε λογαριασμό;

Start typing to see products you are looking for.
Shop
Λίστα Επιθυμιών
0 items Cart
Ο Λογαριασμός μου