ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   09:00-17:00

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - FAQ

Που μπορώ να βρω τα προϊόντα

Τα προιόντα είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.futurelife.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα βιολογικών προιόντων. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε.

Πως θα παραλάβω τα προϊόντα ψυγείου

Τα προϊόντα ψυγείου αποστέλλονται σε ειδική θερμομονωτική συσκευασίας με extra κόστος. Ειδικά για τα προϊόντα ψυγείου της Τerra Vegane υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε αν επιθυμείτε ειδική συσκευασία ψυγείου καθώς υπάρχει επίσημη δήλωση από τον παραγωγό πως με βάση τη διαδικασίας παραγωγής τους τα προϊόντα είναι ανθεκτικά σε βραχυπρόθεσμη μεταφορά χωρίς ψύξη, υπό κανονικές καιρικές συνθήκες. Τη σχετική δήλωση μπορείτε να την βρείτε εδώ [GR], [EN].

Πως μπορώ να ενημερωθώ για την πορεία της παραγγελίας μου

Υπάρχει ενημέρωση από τη συνεργαζόμενη courier με την αποστολή της παραγγελίας

Πόσο χρόνο θα περιμένω για να λάβω την παραγγελία μου

Οι παραγγελίες του eshop που λαμβάνονται καθημερινά από Δευτέρα - Παρασκευή έως τις 13:00 προωθούνται στην συνεργαζόμενη εταιρεία courier την ίδια ημέρα. Η παράδοση για την Αττική και το μεγαλύτερο μέρος της Χερσαίας Ελλάδας είναι την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Παραγγελίες με προϊόντα ψυγείου δεν αποστέλλονται τις Παρασκευές.

Μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν ?

Υπάρχει η δυνατότητα για επιστροφή προϊόντων. Παρακαλούμε διαβάστε την Πολιτική Επιστροφών για περισσότερες πληροφορίες ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε.

Τι χρόνο ζωής έχουν τα προϊόντα.

Τα προϊόντα ψυγείου έχουν 6 μήνες διάρκεια ζωής από την ημερομηνία παραγωγής τους ενώ τα υπόλοιπα προϊόντα έχουν 12 μήνες ζωής από την ημερομηνία παραγωγής τους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ

    Έχω διαβάσει και συμφωνώ με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης